Profielloze douchewanden?

Douchewanden zijn er in allerlei afmetingen en verschillende afwerkingen. Een douchewand is erg bepalend voor de ruimte in uw badkamer. Een goed advies is dus van groot belang.

De Spaan Showroom heeft een groot aanbod in douchewanden, zoals een inloopdouche, schuifwand, draaideur, vouwdeuren en pendeldeuren, deze douchewanden kunnen allen geleverd worden in helder kristal glas, mat glas, druppel glas of zelfs glas met een portret.

De Spaan Showroom levert ook maatwerk douchewanden zonder muurprofiel!

Wenst u een profielloos douchewand, of een glazen inloopdouche? Wij adviseren u graag in uw persoonlijke situatie, zo bieden wij u de mogelijkheid om na het tegelwerk persoonlijk uw douchewand in te meten en vakkundig te plaatsen!

Maatwerk douchewanden zijn mogelijk voor iedere situatie in uiteenlopende stijlen en budgetten. Aarzel niet en laat het adviseren, inmeten en plaatsen aan onze professionele partners over.

In onze showroom presenteren wij diverse mogelijkheden zodat u een duidelijk beeld krijgt. De Spaan Showroom geeft u graag een vrijblijvend advies in de vele mogelijkheden.

Offerte nodig?

Vraag direct uw douchewand offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug