In onze showroom kunt u allerlei soorten, kleuren, korrels, maten en vormen van stukadoorsafwerkingen voor wanden en plafonds bekijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voordat u gaat (ver)bouwen? Bezoek dan zeker onze showroom, De Spaan Showroom geeft een deskundig advies in stukadoorswerk voor woning en of bedrijf.

Stucwerk is perfect voor een professionele afwerking van uw muren. Besluiten dat u stucwerk wilt is één ding. Kiezen voor het juiste stucwerk voor uw nieuwbouwwoning of renovatie project is de volgende stap.

U bent natuurlijk de enige die kan besluiten welk stucwerk voor uw wensen geschikt is, De Spaan helpt u graag op weg in onze showroom. In onze showroom presenteren wij alle soorten stucwerken in realistische badkamers, op vloeren, wanden en op panelen zodat u een goed duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden alvorens u een keuze maakt….

Tijdens uw bezoek aan onze showroom adviseren wij u graag vakkundig vanuit de praktijk verder in de eigenschappen,- de voor en nadelen van iedere afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij leveren de volgende werkzaamheden:

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug