Top merken kunststof kozijnen in Arnhem tegen de beste prijzen en in iedere stijl!

kunststofkozijn

De Spaan levert en monteert uiteenlopende kunststof deuren, kozijnen en (schuif)puien. Rechtstreeks uit onze productiehal in Duitsland produceren wij exact op maat iedere order. Onze kozijnen leveren en installeren wij met ons eigen montage-team welke uiteraard monteren volgens de normen van het SKG politiekeurmerk en de NEN normeringen uit het geldende bouwbesluit.

Kunststof Kozijnen verdelen wij verder onder in:
– Kunststof deuren
– Kunststof/Aluminium/Houten draaikiepen
– Kunststof/Aluminium/Houten raamkozijnen of winkelpuien
– Kunststof/Aluminium/Houten schuifpui

De Spaan is REHAU,- ALUPLAST en SCHÜCO dealer, deze zijn marktleider in kunststof,- en in aluminium.
Voor onze houten kozijnen werken wij met ons familiebedrijf waar u ook uiteraard een bezoek aan kunt brengen om uw kozijn te zien voelen en te bespreken.

Het REHAU,- ALUPLAST en SCHÜCO is een duits hoogwaardige kwaliteit kunststof kozijn, die er in uiteenlopende kleuren, structuren en met diverse accessoires compleet te leveren zijn.

Doordat er vanuit de fabriek in Duitsland direct geproduceerd wordt kunnen wij op uw verzoek ook maatwerk leveren, kortom voor ieder project hebben wij een passende oplossing en snelle levertijden

Ook bent u altijd welkom in onze bescheiden kantoor/showroom in Duiven, waar u onze profielen en doorsnedes te bezichtigen zijn, of bezoek onze fabriek in Duitsland. Onze ervaren mensen staan u graag te woord.

4 redenen om uw kozijnen te vernieuwen
– Uw huidige kozijnen zijn verouderd of beschadigd (bv. door houtrot)
– U wilt uw isolatie van de woning verbeteren
– U hecht waarde aan meer veiligheid door nieuwe, sterke kozijnen
– U wilt een lange levensduur 40 jaar en kiest voor een onderhoudsvrije oplossing

Bent u toe aan een nieuwe look en zoekt naar een deskundig en vooral betrouwbaar bedrijf wat u ontzorgt in de oriëntatiefase tot de beste keuze? Bezoek ons kantoor of maak direct een afspraak om uw nieuwe kozijnen te bespreken, wij leveren en installeren hét kozijn wat in uw project passend is.

Wilt u advies of een offerte op maat of een bezoek op uw locatie? Laat uw gegevens achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte nodig?

Vraag direct kozijn offerte aan.

Vraag offerte aan

keurmerkenveka

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug