Top merken kozijnen tegen de beste prijzen en in iedere stijl!

kunststofkozijn

De Spaan levert en installeert kunststof deuren, kozijnen en puien. Rechtstreeks uit onze productiehal in Maasbommel produceren wij op order, deze kozijnen leveren en installeren wij met ons eigen montage-teams welke monteren volgens de normen van het SKG politiekeurmerk en de NEN normeringen uit het geldende bouwbesluit.

Kozijnen verdelen wij verder onder in:
– Kunststof deuren
– Kunststof draaikiepen
– Kunststof raamkozijnen
– Kunststof schuifpui

De Spaan is VEKA dealer, VEKA is marktleider in kunststofkozijnen.

Het VEKA kozijn is een duits hoogwaardige kwaliteit kunststof kozijn, die er in uiteenlopende kleuren, structuren en met diverse accessoires compleet te leveren zijn.

Doordat er vanuit de fabriekshal in Maasbommel geproduceerd wordt kunnen wij op uw verzoek ook maatwerk leveren, kortom voor ieder project hebben wij een passende oplossing.
Ook bent u altijd welkom in onze bescheiden maar complete showroom in Arnhem, waar u de kunststof kozijnen alsmede de profielen en doorsnedes te bezichtigen zijn, of bezoek de productiehal in Maasbommel!Onze ervaren mensen staan u graag te woord.

4 redenen om uw kozijnen te vernieuwen
– Uw huidige kozijnen zijn verouderd of beschadigd (bv. door houtrot)
– U wilt uw isolatie van de woning verbeteren
– U hecht waarde aan meer veiligheid door nieuwe, sterke kozijnen
– U wilt een lange levensduur 40 jaar en kiest voor een onderhoudsvrije oplossing

Bent u toe aan een nieuwe look en zoekt naar een deskundig en vooral betrouwbaar bedrijf wat u ontzorgt in de oriëntatiefase tot de beste keuze? Bezoek onze showroom of productiehal in Maasbommel en wij leveren en installeren hét kozijn wat in uw project passend is.
Wilt u advies of een offerte op maat of een bezoek op uw locatie? Laat uw gegevens achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte nodig?

Vraag direct kozijn offerte aan.

Vraag offerte aan

keurmerkenveka

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug