Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een stoot- en slijtvaste stucafwerking. Spachtelputz aanbrengen vereist vakwerk, De Spaan heeft ruim 15 jaar ervaring in alle soorten stukadoorswerken.

Spachtelputz is bij een goede manier van verwerken stoot- en boenvast, kleurecht, aan te brengen in 5.000 kleuren en is het geschikt voor toepassingen binnen- en zelfs buitenshuis.

Spachtelputz voor buiten is bijvoorbeeld een fraaie afwerking voor uw buitengevel en kan gekozen worden uit diverse korrels en kleurcombinaties. Dit omdat spachtelputz uit hoogwaardige elastische materialenbestaat. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en buitengevel isolatieplaten worden afgewerkt met spachtelputz. De Spaan heeft doorgaande afwerkingen op panelen alvast voor u klaar gezet in de showroom. Wij verzorgen op verzoek een garantie adviesrapport zodat u alle duidelijkheid op een rij heeft en een mooie gevel het eindresultaat is!

Vraag tijdens uw showroombezoek gerust naar de verschillende kwaliteiten en kleuren die er zijn. De meest gebruikte kleuren zijn wit / licht grijs en zacht wit (voor kleurechtheid op oudere wanden) hiernaast zijn tegenwoordig taupe en zandkleuren erg van deze tijd. De Spaan Showroom adviseert u graag in een goede combinatie van een juiste spachtelputz wandkleur wat ook goed past bij de rest van de woning.

Offerte nodig?

Vraag direct een spachlteputz offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug