U wilt uw wanden met iets decoratiefs afwerken?

Iets bijzonders op uw wanden van uw woning, ontvangst ruimte of restaurant?

Italiaans stucwerk is een unieke levendige marmer wanden die met de hand in verschillende lagen wordt aangebracht. Decoratieve wanden geven u een bijzonder rijk en warme uistraling. Ook kunt kiezen voor rustige en sierlijke effecten. Kortom een lust voor het oog!

Door overlapping van twee kleuren zijn er veel kleur combinaties mogelijk. Hoe donkerder de kleur, hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect. Italiaans stucwerk is een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak krijgt. Dit stucwerk is ook wel bekend om zijn ‘marmer effect’. Het brengt de oude Italiaanse stucco-technieken terug, zoals die in vroegere tijden in paleizen en villa’s werden toegepast.

Moderne technologie en eigentijdse kleurstellingen maken het mogelijk om deze authentieke decoratiekunst te laten herleven. U weet een ding zeker: uw buren hebben het (nog) niet!
De Spaan Showroom geeft u vanaf de ondergrond tot de afwerklaag een deskundig advies en u bekijkt uiteenlopende voorbeelden in onze showroom.

Het is een uniek natuurproduct op basis van kalk – is, in combinatie met een professional, hét antwoord op de vraag van de (binnenhuis)-architect en zijn opdrachtgever naar een eigentijdse wandafwerking. Indien u overweegt om uw woning die unieke uitstraling te geven dan moet u zeker onze showroom bezoeken voor inspiratie.

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug