U wilt uw wanden en of uw plafonds afwerken met schuurwerk?

Schuurwerk is een stukje traditioneel vakwerk. Schuurwerk is een pleisterwerk wat bijna in elk interieur toegepast kan worden. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit (natuurlijk wit) opdroogt in de karakteristieke korrelstructuur en dus niet meer gesausd hoeft te worden!

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking van ca. 3 tot 5 mm dik die op het plafond of wand wordt aangebracht. Het gipsachtige karakter van schuurwerk regelt de vochthuishouding in huis op een goede manier en is daarom zeer geschikt voor natte ruimtes zoals bijvoorbeeld voor uw badkamerplafond.

Bij schuurwerk wordt de schuurspons gebruikt. Het product kan zowel in banen als in wildverband worden aangebracht, u kunt uw plafond op smaak laten schuren. Door het schuren ontstaat een prachtig wolkachtig schaduweffect in een natuurlijke witte kleur. Zowel in direct als indirect licht is dit schuureffect goed zichtbaar. Bij daglicht ziet een schuurwerk er, door de veranderende lichtval in de seizoenen, telkens iets anders uit. Schuurwerk zal u dan ook niet snel vervelen. Schuurwerk is voor zowel plafonds als op muren uitvoerbaar. Op wanden adviseren wij u graag verder in een harder product. Schuurwerk is niet stootvast en heeft beperkte herstel mogelijkheden en wordt daarom vaker toegepast op plafonds dan op wanden. In onze showroom presenteren wij voor u diverse mogelijkheden zodat u een duidelijk beeld krijgt.

Offerte nodig?

Vraag direct uw schuurwerk offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug