Wat is Microcement? Wat is Microbeton?

Mircocement vloeren of Microbeton vloeren zijn naadloze vloeren met een natuurlijke uitstraling die met de hand worden aangebracht. Met een goede basis komt ook de rest van het interieur veel beter tot zijn recht. Microbeton en Microcement zijn krasbestendige en milieubewuste afwerkingen. Vanwege de hoge slijtvastheid en hardheid kent microcement vele toepassingen. Microcement is ook geschikt voor in natte ruimtes. Microcement heeft een fijne korrelgrote en daardoor een hoge krasbestendigheid. Microcement heeft een dikte van ongeveer 1mm tot 2mm. Het kan op bijna iedere stevige ondergrond aangebracht worden. Op bijvoorbeeld bestaand stucwerk, hout, beton, metaal of tegels. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken en is dan ook uiterst geschikt voor natte ruimtes zoals uw badkamer. Bijkomend voordeel voor in de badkamer is dat microcement vanwege de naadloze afwerking zéér hygiënisch is!

Microbeton is dikker en nog sterker. Microbeton heeft dezelfde eigenschappen als microcement maar is sterker en dikker. Microbeton is nog harder dan microcement en daarom meer geschikt voor plaatsen die intensief gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren waarover veel gelopen wordt. Microbeton mag een maximale dikte hebben van 6mm tot 8mm. Dit betekent dat er patronen in aangebracht kunnen worden.

Vanwege de hardheid zijn microcement en microbeton geschikt voor vele toepassingen. Dit stucwerk kan aangebracht worden op zowel wanden als op vloeren van woonruimtes, kantoren, showroom en winkels. Mircobeton en Mircocement vloeren zijn vloeren voor mensen die geen gewone gietvloer willen, maar juist een naadloze vloer met natuurlijke uitstraling. Microbeton vloeren hebben een grovere korrel dan Microcement.

Microbeton is zeer sterk, waterdicht en hygiënisch. Dankzij die eigenschappen worden ze vaak toegepast bij zowel particulieren als bedrijven en praktijken. Microbeton en microcement zijn te gebruiken voor een luxe, strakke look maar ook voor een warme en levendige uitstraling. Microbeton lijkt meer op een natuurlijke betonvloer er zit minder kleur schakering in de vloer dus de kleur is vrij egaal, maar men blijft wel de spaanaanzet zien. Een met de handgesmeerde microbeton of microcement vloer zijn absoluut niet te vergelijken met alle andere soorten gietvloeren. Microbeton en Microcement vloeren zijn unieke naadloze vloeren.

Met een microcement vloer heeft u een warme, speelse vloer met een natuurlijke uitstraling. Microcement vloeren of wanden worden geheel met de hand aangebracht waardoor niet één vloer hetzelfde is. Microcement is een designvloer met ambachtelijke uitstraling. Een nieuwe microcement vloer kan worden toegepast op vrijwel iedere stabiele ondergrond, De Spaan Showroom adviseert u deskundig in welke opbouw het beste resultaat oplevert.

Om de mogelijkheden met microcement voor in badkamers, toilet, woonvloeren of wanden te bekijken maakt u een showroomafspraak. U krijgt een goede indruk wat er mogelijk is met microcement tijdens uw showroombezoek, wij werken direct ons advies offerte verslag voor u uit.

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug