Buitengevel stucen? Buitengevel renovatie?

Heeft u last van scheuren in uw buitengevel, brandschade? Of afgebrokkelde buiten muren? De Spaan Showroom adviseert u deskundig in een juist buitengevel systeem.
U kunt kiezen of u uw gevel isoleert of niet, oude buitengevels met scheuren of afgebrokkelde stukken om toveren in een compleet nieuw jasje? Er zijn hierin vele verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden.

In onze showroom presenteren wij ook diverse soorten sierpleisters van uiterst hoogwaardige kwaliteit, deze kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Ons advies in buitengevel sierpleisters hebben allen een hoge elasticiteit en een uitstekende ademende werking, waardoor ze bestand zijn tegen hitte en vorst.

Bij goed onderhoud van een gestucte buitengevel is voor de afwerking een levensduur van tientallen jaren realistisch. Ook voor buiten- sierpleisters geldt dat vrijwel iedere gewenste kleur leverbaar is. De Spaan Showroom geeft u graag advies in kleurcombinatie met of zonder spatrand om uw gevel of terras zijn hierin opties.
Onthoud dat buitengevels pas vanaf het voorjaar tot er met oktober gestukadoord kunnen worden in verband met de luchtvochtigheid. Uiteraard verzorgen wij voor u een deskundig advies rapport waar u voorbereid aan de slag kunt.

In onze showroom presenteren wij voor u diverse mogelijkheden zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden bij het renoveren van uw buitengevel.

Offerte nodig?

Vraag direct uw buitengevel offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug