RVS douchegoot? Of een betegelbare goot voor uw inloopdouche?

Bij inloopdouches dragen douchegoten voor een belangrijk deel bij aan de uitstraling ervan. De douchegoten zijn in diverse maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Zo zijn er ronde en rechte oplossingen en kunt u naast kunststof, kiezen uit roestvrij staal, mat, met een patroon, geborsteld of gepolijst afgewerkt.

De Spaan Showroom levert ook douchegoten die betegelbaar zijn zodat het water langs een minimale rand wegloopt en uw tegelwerk mooi doorloopt in uw goot. Douchegoten zijn er in diverse maten van 60cm tot 120cm!

De Spaan Showroom houdt voor u de nieuwste trends in de gaten, zo heeft het merk Geberit een nieuw design: het Geberit douche element voor wandafvoer. Een douchevloer doet elke badkamer er goed uitzien. Het design wordt nog mooier dankzij dit systeem van Geberit wat het water elegant en zonder problemen via de wand afvoert. Soms erg handig!

In onze showroom presenteren wij diverse mogelijkheden zodat u een duidelijk beeld krijgt. De Spaan Showroom geeft u graag een vrijblijvend advies in de vele mogelijkheden.

Offerte nodig?

Vraag direct uw douchegoot offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug