Een heerlijk systeem bad of een stoer vrijstaand bad? Of toch een inbouwbad?

Bij het ontwerp van uw badkamer besluit u al of u liever een inbouw- of vrijstaand bad wenst. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget levert De Spaan Showroom uiteenlopende soorten baden, van een vrijstaand ligbad op poten tot een trendy duo inbouwbad met systeem.

Het belangrijkste bij deze keuze is dat u goed in uw bad ligt en ook helemaal nat wordt, dus ook uw knieën en schouders!

Type baden

– inbouwbaden
– systeembaden
– vrijstaande baden van acrylaat
– vrijstaande baden van (corrian) solid surface (mat wit)

Rechthoekige baden zijn het meest gebruikelijk, maar er zijn ook ronde, ovale, vierkante en hoekmodellen. Sommige baden zijn groot genoeg voor twee personen, terwijl andere ingebouwde zittingen, hoofd of armsteunen en rugcontouren hebben. Hoekbaden lijken groter dan standaardmodellen, maar de werkelijke badruimte is meestal hetzelfde. Een asymmetrisch hoekbad heeft ongelijke zijden. Diepe zitbaden zijn meestal vierkant of bijna vierkant, zodat ze minder ruimte innemen. De meest comfortabele modellen hebben ingebouwde zittingen.

Sommige baden hebben ingebouwde pompsystemen die lucht of waterstralen produceren, deze werken masserend. De water of luchtgaten zijn in het oppervlak van het bad geboord en zo geplaatst dat ze verschillende lichaamsdelen, zoals rug en dijen masseren. De intensiteit van de massage is verstelbaar van zacht tot krachtig.

De Spaan Showroom levert baden met water,- luchtsystemen en met chromotherapie LED verlichting. Wij adviseren u graag in diverse type, afmetingen, dieptes hoogtes en toepassingen wat ‘het in bad gaan’ nóg plezieriger maakt. In onze showroom presenteren wij ook werkende systeembaden met lucht,- waterpompsystemen en LED chromotherapie, zodat u het ziet, beleeft en uiteindelijk een zo goed mogelijk gevoel bij een systeem bad krijgt.

De Spaan Showroom geeft u graag een vrijblijvend advies in de vele mogelijkheden.

Offerte nodig?

Vraag direct uw vrijstaand bad / systeem bad offerte aan.

Vraag offerte aan

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug