In onze showroom presenteren wij het mooiste sanitair & tegels, hiernaast voorzien wij u direct van een deskundig advies met een vrijblijvend offerte, indien gewenst verzorgen we ook de plaatsing van uw vloer,-wandtegels, sanitair inclusief een vloerverwarming installatie. Wel zo makkelijk!

Voor bijna iedere toepassing hebben wij de geschikte tegel, of stijl in sanitair.
Of u nu op zoek bent naar wandtegels voor uw keuken, vloertegels voor uw woonkamer of gewoon badkamertegels, het beste sanitair voor wat uw badkamer verdient? Chroom rond? Of zelfs mat zwart wat tegenwoordig ook bijzonder mooi gecombineerd wordt met betonlookwanden!

De Spaan heeft het voor u in de showroom gepresenteerd.

Tegels & Sanitair bepalen de sfeer in uw ruimte!

Sanitair gebruiken wij onder andere van het Italiaans merk Treemme, dit hoogwaardig kranenmerk biedt u de degelijkheid die u mag verwachten van uw sanitair in uw waardevolle ruimte.
Sanitair voor de badkamer leveren wij standaard in chroom, maar ook mat wit of juist mat zwart of roest en of een gouden kleuren is mogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben voor tegels en sanitair? Bezoek onze showroom en laat u adviseren.

U bent natuurlijk de enige die kunt besluiten welke tegel en of sanitair er voor uw wensen geschikt is, De Spaan Showroom helpt u graag op weg.
Tijdens uw bezoek aan onze showroom adviseren wij u graag vakkundig vanuit de praktijk verder in de eigenschappen,- de voor en nadelen van iedere afwerking.

Op zoek naar tegels of sanitair? Wij leveren de volgende producten uit onze showroom:

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Bel mij terug