• De Spaan Showroom badkamers arnhem microcement betonlook
  • De Spaan Showroom badkamers arnhem microcement betonlook
  • De Spaan Showroom badkamers arnhem microcement betonlook

Microcement in badkamers?

Wat is Microbeton? Wat is Microcement? Microbeton en microcement is een cementgebonden afwerking, die geheel naadloos wordt aangebracht.

Badkamers kunnen door onze specialisten geheel worden voorzien van een naadloze afwerking (microcement)
Naadloze badkamerwanden of uw badkamer geheel naadloos zowel wanden als vloeren behoort tot de mogelijkheden.

Het is verstandig om u zich goed te laten adviseren aangezien badkamers voorzien van microcement specialistisch werk is en geen standaard stucwerk is.
Het aanbrengen van beton ofwel microbeton in uw badkamer gebeurd door enkel applicateurs die hiervoor speciaal getraind zijn, zo voorkomt u problemen met microcement in uw badkamer.

Microcement aanbrengen in badkamers eist kortweg vakmanschap, De Spaan Showroom heeft jarenlange ervaring op het gebied van stucwerk, vloerrenovatie en nieuwe wandafwerking en is daarom uw specialist in het aanbrengen van microcement in uw badkamer.

Het aanbrengen van microcement kan in diverse kleuren, het is tevens een goede manier om uw badkamer te veranderen in iets nieuws met beperkt hak,- sloop en breekwerk! Onze showroom bezoekt u op afspraak, hier bekijkt u alle soorten microcement van vloeren wanden en ook complete badkamer en toilet opstellingen.

Graag adviseren wij u in de mogelijkheden die er zijn met microcement, of het nu gaat om uw badkamer of woonkamervloer met microcement, wij denken graag met u mee.

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Related Projects

Bel mij terug