De Spaan Showroom in Arnhem presenteert inspirerende complete badkamers, sanitair, whirlpools (systeem,-massage) baden, tegels, stucwerk en de mooiste (naadloze) natuurlijke microcement vloeren!

Professionals als architecten, bouwbedrijven, aannemers, tegelzetters en installateurs maken gebruik van onze showroom presentatie bij het realiseren van diverse projecten.

De Spaan Showroom adviseert in complete badkamers, sanitair, tegels, stucwerk en microcement woonvloeren. Natuurlijk kunt u ook voor simpelweg een los badmeubel, een douchewand of kraan bij ons terecht.

In onze showroom worden alle gerenommeerde merken vertegenwoordigd. Ook treft u bijzondere decoratieve stucwerken als naadloze woonvloeren van microcement, badkamers van beton of stucwerk wat geschikt is voor natte ruimtes als badkamers, zwembaden en sauna’s. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor (naadloze) betonwanden of vloeren voor in uw woonkamer,- badkamer op of kantoor.

De Spaan Showroom kan complete badkamers in verschillende stijlen voor u ontwerpen, van design, klassiek tot landelijk of juist modern. Met behulp van een 3-D tekenprogramma en onze inspirerende opstellingen realiseren wij uw gewenste badkamer in diverse stijlen voor uiteenlopende budgetten. Nieuwsgierig? Maak een showroomafspraak, wij helpen u deskundig verder.

Wilt u thuis zelf al aan de slag met uw badkamerontwerp? Breng uw ideeën tot leven en klik op de volgende link

http://idesign.saninet.eu/?id=GK04FR511XFBIFTX

Om bij een bezoek aan onze showroom direct geholpen te kunnen worden, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken, aangezien anders de kans aanwezig is dat wij u niet uitgebreid te woord kunnen staan.

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest